Наливни парфюми - DEGAJE

Наливните парфюми по принцип имат същия аромат като вносните и маркови парфюми, но се продават на по-изгодни цени от оригиналните парфюми. Наливните парфюми се произвеждат по същата технология като другите парфюми под контрола на Министерството на здравеопазването и съответните организации.

Популярността на наливния парфюм с всеки изминал ден расте, в резултат на което неудържимо се увеличава броят на пунктовете за продажба във всички краища на страната.

Предишните редовни потребители на одеколони, розова вода, дезодоранти, днес почти всички започнаха да ползват наливни парфюми. Дори онези, които по-рано не са ги ползвали, сега съобразявайки се с изискванията на нашето време към съвременния човек са започнали да ползват наливни парфюми. Днес по-голямата част от обществото ползва наливен парфюм. Това е най-важният фактор, който го превръща в много привлекателен бизнес. Но привлекателната страна от продажбата на наливни парфюми не се ограничава само с многобройната клиентела. Други привлекателни страни на наливния парфюм се състоят в това, че този бизнес може да се изгради с по-малко капитал; гарантира висок процент на печалба; гарантира да получите стойността на продадената продукция предварително и в брой.

Ароматите играят важна роля в нашия живот. Нашето чувство за миризма започва под душа рано сутрин, когато най-напред усещаме миризмата на нашия шампоан или душ гел, след това може би миризмата на прясно изпечен хляб и приятния аромат на чай. Готвим се да излезем навън и си представяме миризмата на парфюма, който използваме, миризмите на парфюмите, които оставят следи по пътищата, които вървим или миризмите, които напомнят за вас, за вашия парфюм…. Един мой приятел беше казал: „излез от къщи и цял живот няма да се загубиш, през деня по миризмата ти може да те проследи човек”. Аз използвам парфюм DEGAJE, който остава като един подпис там, от където минавам. Остава да виси в улицата, магазина или някой друг ъгъл, където съм бил. Човек, който ме познава, ако дойдe там след мен може да разбере, че преди него аз съм бил на това място. Защото аз използвам парфюмите DEGAJE.

 

DEGAJE

     Degaje от Jean Niel с трайност до 72 часа.
     Оригинални френски парфюми Degaje, произведени от Jean Niel.
     Те са характерни с великолепен и дълготраен аромат. Тези уникални парфюми отразяват в себе си дългогодишните традиции на френския производител Jean Niel основан през 1779 г. С появата им на българския пазар се поставя едно ново начало на истински дълготрайни парфюми с гарантирано превъзходно качество и произход от реномирана компания с безупречна репутация. Идеалното съчетание между качествени продукти и приемлива цена ги прави безпорен лидер в най – високия  сегмент от парфюмерията – истинските парфюми.
     Парфюмите Degaje са с най-добрата френска есенция, във всеки парфюм есенцията е 18 %, това е дозата като при оригиналите. Можете да посетите магазините ни в Пловдив, Хасково; Кърджали. Стара загора и над 100 фризьорски салона из страната. 

магазини DegajeПарфуми Дегаже     Всички парфюми дамски и мъжки са в разфасовки:
     - 8 мл. - 1.00 лв.
     - 20 мл. - 30 бр. - 3,50 лв. - ( кашонен стилаж )    
     - 50 мл. - 50 бр. - 9,00 лв. 
     - 50 мл. - над 250 бр. - 8,50 лв.  /цена на едро/.
     За цени на дребно се обърнете към нас.

alt           alt